Bielkoviny Dukan diet – popis, pravidlá, povolené a zakázané produkty

Napriek tomu, že dobre-známy high-proteín Dukan diet sa stala veľmi dávno, dnes to ešte má obrovskú popularitu a je považovaný za jeden z najlepších chudnutie systémov. To je asi to bude prerokovaný v našom článku.

Ako názov napovedá, tento systém strava je pomenovaný po jeho Tvorca francúzsky neurológ Pierre Ducane. Áno, to je neurológom. Napodiv, pôvodne lekár nemal žiadny vzťah k výžive, podnet k štúdiu tejto oblasti bola túžba Dukan na pomoc svojho priateľa, dlho trpí nadmernou hmotnosťou. Celkom nečakane, diéta má vzhľadom na výborný výsledok – prvý pacient, lekár len päť dní dumpingové takmer tri libry, a v nasledujúcich pár dní ďalšia polovica. Tento prípad bol na začiatku kariéry na TV ako odborník na výživu. Následne, lekár, zlepšila sa ich systému, a to ako bezpečné a účinné.
Princíp Dukan diet

Ak nie ste prvý deň sa zaujímajú o chudnutie a záujem o rôzne chudnutie systémy, pravdepodobne ste už počuli o low-carb alebo proteínové diéty. Práve na tomto základe a konštruované Atkinsonova diéta. Avšak, na rozdiel od prvého zahŕňa súbor opatrení, ktoré nielen dosiahnuť požadovaný výsledok, ale na dlhý čas opraviť.

Proces chudnutia, navrhol francúzsky lekár, sa skladá z iba štyroch fázach. Každý z nich má účel, má rôzne trvanie a zahŕňa spotrebu rôznych výrobkov. Ale všetky tieto kroky majú jeden spoločný prvok – základom ich stravy je protein, ktorý je chudnutie. Takéto konanie bielkovín je, pretože telo na absorpcie má vynaložiť veľa energie, nedostatok, ktorú je nútený kompenzovať z tuku vkladov. Okrem bielkovín, ktoré sú rozdelené pomaly, tak živín v krvi prichádzajú v malých dávkach, ako výsledok, nie je zažíva hladu.
Hlavné odporúčania pre súlade s diétou

strava Dukenukem množstvo bielkovín, byť vždy fed a žiadne obmedzenia na množstvo alebo počet porcií. Napriek tomu prejedať stále nie je stojí za to, je lepšie byť opatrný. Všetky jedlá na Dukan diet, odporúča sa variť bez vyprážanie v oleja alebo iných tukov. Z menu, ktoré chcete vylúčiť, žiadne sladkosti, alkohol, tuky, múka výrobky, cereálie a iné potraviny s vysokým obsahom sacharidov. Spolu s týmto, odporúča sa znížiť príjem soli. Kontrolovať ich množstvo, skúste soľ jedlo až po varenie.